15 felbecsülhetetlen értékű trükk profi szülőktől, amelyeket most azonnal akarunk

Szülőnek lenni nehéz küldetés, de izgalmas is. Mert minden, a kíváncsi babákkal töltött nap rengeteg felfedezéssel tele van mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. A szülők, függetlenül attól, hogy kik ők, sürgősen válaszokat keresnek olyan kérdésekre, amelyekről még azt sem tudták, hogy léteznek. És ezek a válaszok gyakran nagyon leleményesek.

Mi abszolút szeretjük a találékony megoldásokat a hétköznapi problémákra. És ez a cikk tapasztalt szülők néhány innovatív megoldását tárja fel a problémákra. Tehát minden olyan anyának és apának, akik szeretnék életüket megkönnyíteni és költségeiket csökkenteni, feltétlenül el kell olvasni ezeket a tippeket.

A csecsemőknél mindig fennáll annak a veszélye, hogy elesnek és megütik a fejüket. Ezen sérülések elkerülése érdekében készíthetsz számukra egy egyszerű hátizsákot, mint például a képen.

Ha van egy bébikomppal közlekedő gyermeked, használj úszórudat ütközőként, hogy megvédd a falakat és a bokáidat.

Ez pedig egy kreatív apa innovációja: hogyan lehet 2 csecsemőt egyszerre etetni, anélkül, hogy kézben kellene tartani őket.

Távolítsd el a ragasztós felső részt a popsitörlő csomagolásáról, majd helyezd az aljzatokra, hogy gyermekeidet biztonságban tartsd.

Ez a valaha volt legjobb lopásgátló eszköz. Játszhatsz a gyermekeiddel anélkül, hogy a dolgaidra kellene vigyáznod, ha egy pelenka belsejébe rejted őket. Kevés ember próbál meg ellopni egy teli pelenkát.

Egy olcsó zuhanyfüggöny segítségével készíts egy kis medencét a gyerekeknek a strandon.

Ha nemkívánatos szagokat észlelsz a járművedben, tegyél egy kis illatos viaszt egy műanyag pohárba, és hagyd, hogy a nap hője felmelegítse a viaszt (ez csak nyáron jó.)

„Az apám mintát tett minden ragtapaszról a zárható zacskók külső oldalára, amelyekben azokat tartja. Tehát könnyű megtalálni a pont megfelelőt akkor, amikor szükséged van rá.”

Ez egy őrült jó mikrohullámú trükk több tányér számára! Egyenletesen melegszik! Tehát, ha 2 gyermeked van, ez neked szól!

Vágj szét egy polifoam úszó rudat és használd ajtó ütközőként, hogy megakadályozd, hogy a kis ujjakra csukódjanak az ajtók.

Amikor a gyerekeknek (vagy magadnak) fagylalttölcséreket készítesz, a fagylalt hozzáadása előtt tegyél egy pillecukrot az aljára. Megállít minden csöpögést, amelyek kiszivároghatnak a tölcsér aljáról… És van egy extra élvezet a végén.

Annak érdekében, hogy a csecsemő nyugodtan aludhasson, egy találékony anya azt javasolja, hogy készíts egy párnát egy flanel takaró használatával, tegyél rizst a belsejébe és melegítsd fel a mikrohullámú sütőben. Aztán tedd a baba mellé, miközben alszik.

Egy másik lehetőség, amely egyszerűbb és nem igényel varrást, egy tiszta gumikesztyű használata.

Rendkívül fontos, hogy jutalmazd a gyermekeidet a sikerért. Ez nagyszerű módszer erre, mert soha nem tudhatod pontosan, mit fogsz nyerni, ami még érdekesebbé teszi.

Ne költs egy vagyont hordozható ágyra, varrj össze 4 párnahuzatot, helyezd bele a párnákat, és lesz egy minden célra használható ágyad. A tisztán tartása is könnyű, mivel a párnákat csak kicsúsztatod, és a huzatok moshatók!

Vannak saját szülői trükkjeid? Oszd meg őket a hozzászólások szakaszban, hogy megkönnyítsd a többi szülő életét!