15 átlagos ember, akik úgy néznek ki, mint a hírességek klónjai

Soha nem hinnéd el, amíg nem találkozol vele te magad: egy igazi hasonmással. A tudománynak most már bizonyítéka van arra a tényre, hogy bár a mi tulajdonságaink sokkal változatosabbak, mint bármely más állaté, a génjeink nem. Így néha, amikor a génjeink kifogynak a lehetőségekből, a világ különböző végein 2 hasonló arc jön létre.

Meglepődve tudtuk meg, hogy a leghíresebb sztárok hasonmásai nagyszerű népszerűségnek örvendenek, köszönhetően a hírességekhez való feltűnő hasonlóságuknak.

1. Angelina Jolie és Melissa Baizen

Ezt a lány folyton megállítják az utcán, mert azt hiszik, ő Angelina Jolie. Ő Melissa Baizen, egy 2 gyermekes aya Wisconsinból, aki teljesen más személyiséggel rendelkezik, mint Angelina. Egyszer részt vett a Bristol-i Reneszánsz Karneválon, mint Disney Demónája, amire szívesen emlékszik vissza, ahogyan a hatalmas tömeg megrohamozta, mert azt hitték, ő Angelina.

2. Laura Dern és Maria Wojciechowski

Maria több alkalommal és egészen sikeresen utánozta Laurát. Ugyanúgy pózol a fotóin, mint a híresség és ugyanakkora figyelmet kapott a közösségi médiában – ha nem többet, mint Laura.

3. Selena Gomez és Sofia Solares

Egy Mexikóban élő hétköznapi lány, Sofia Solares, amikor felnőtt, rájött, hogy nagyon hasonlít a híres csillagra, Selena Gomezre. Miután belekóstolt a népszerűségbe, hogy egy híres csillag hasonmásává vált, Sofia folytatta, és különböző frizurákat és színeket próbált ki, hogy úgy nézzen ki, mint Selena. Sofia, Selena nagy rajongója, és nagyon bízik benne, hogy egyszer találkozhat vele.

4. Ryan Gosling és Johannes Laschet

Johannes joghallgató és férfidivat blogger. Amikor először felfedezték, mint Ryan Gosling hasonmását, Johannes úgy érezte, hogy az élet „egy kicsit fárasztó, és néha túl sok”, ezt felelte arra, hogy milyen érzés úgy kinézni, mint a híres sztár. Johannes úgy véli, hogy nemcsak a kinézete, hanem érdeklődése is megegyezik Gosling-éval.

5. Ed Sheeran és Ty Jones

Az ITV azt mutatta, hogy Ty Jones vonzotta a közönség figyelmét az Ed Shereenhez hasonlóan. Bingó hívóként és parkfőnökként dolgozik. De amikor nagy tömegben van, mindig összetévesztik a “Shape of You” énekesével. Már személyesen is találkoztak, és Ty nagy rajongója Ed Shereennek.

6. Ariana Grande és Jacky Vasquez

Amikor Jacky Vasquez először rájött, hogy hasonlít Ariana Grande-ra, teljesen lenyűgözte a tény. Elkezdett kísérletezni a kinézetével, hogy a lehető legjobban hasonlítson a sztár pózaira, szemfestésére. Ami Ariana abszolút hasonmásává teszi, nem más, mint hogy mindkettőjüknek ugyanott van egy gödröcske a bal arcán.

7. Kate Middleton és Heidi Agan

A királyi megjelenés egyszerre áldás vagy átok is lehet. Heidi Agan, aki egy pincérnő volt, azonnali népszerűségre tett szert, amikor Kate Middletont Cambridge hercegnőjévé nyilvánították. Abban az időben Heidi kihasználta a pillanatot, és arcképét elküldte egy tehetségkutató ügynökségnek, és azonnal kapcsolatba is léptek vele. Azt mondja, hogy a Kate-hez való hasonlóságának van hátránya is, mint például amikor trollokkal vagy az interneten való ocsmány megjegyzésekkel kell szembenéznie.

8. Kim Kardashian West és Osman Kamilla

Eddig Kim Kardashian West 5-6 hasonmást talált, de ezúttal foglalkozzunk Osman Kamilla-val. Majdnem 688 ezer követője van Instagramon, de azt állítja, hogy nem akar hasonlítani Kim-re, soha nem is tett különös erőfeszítést, hogy hasonlítson rá.

9. Emma Watson és Kari Lewis

Ha Harry Potter rajongó vagy, el is hiszed, hogy, ha látnál némi bájitalt, azt Kari készítette. Akkora a hasonlóság Kari és Emma Watson között, hogy Karit többször hívták Hermione Grangernek, mint a saját nevén. Érdekes módon először nem volt egy nagy Harry Potter rajongó, és ezért rendkívül meglepődött, amikor az emberek megkérdezték, hogy vajon ő Hermoine Granger.

10. Leonardo DiCaprio és Konrad Annerud

Egy fiatal csapost, Konrad Annerud-t a fiatal Leonardo DiCaprio hasonmásává nyilvánították. Svédországból érkezve, Konrad elkezdett úgy pózolni, mint Leonardo, amint rájött, hogy úgy néz ki, mint a híres színész. Az emberek sokszor megállítják, hogy készítsenek vele egy fotót, mert összekeverik a Titanic sztárjával.

11. Megan Fox és Cláudia Alende

Köszönhetően a Megan Fox iránti elképesztő hasonlóságának, Cláudia Alende nagyon hamar a bikini és a fehérnemű ügynökségek kedvenc modelljévé vált. Az egykori Miss Bumbum versenyzőt nagyon népszerűvé tette a szép külseje és a Megan iránti hasonlósága.

12. Rihanna és Andele Lara

Miközben a képeket nézegeted, talán újra meg akarod nézni őket. Andele Lara, a Grow & Glow webhely alapítója kísértetiesen hasonlít Rihannára, különösen fiatalabb korában.

13. Zayn Malik és Flamur Ukshini

Azok, akik Zayn Malikkal dolgoztak és azt gondolták, hogy pótolhatatlan, tévedtek. A hasonmása létezik és a neve, Flamur Ukshini. A profi modell azt mondja, hogy kezdetben nem tudott Zayn-ről. Csak miután az emberek elkezdték küldeni neki felkéréseket és kommentálták a képeit, jött rá, hogy hasonlít a szívtipróra.

14. Aubrey Plaza és a hasonmása

Ez a lány a Reddittől azt állítja, hogy szoros hasonlóságot mutat Aubrey-val. Mit gondolsz?

15. Emma Stone és az ő véletlenszerű hasonmása

Itt van egy másik lány, akinek a barátja Emma Stone képével együtt osztotta meg a fotót, és megkérdezte a Reddit felhasználókat, hogy szerintük is úgy néz-e ki, mint a híres színésznő. Megerősítették véleményét. Szerinted?

Áldás vagy átok is lehet, úgy kinézni, mint egy híresség. Találkoztál valaha olyan hasonmásokkal, akikről a világ többi részének tudnia kell? Forrás