12 hírességpár, akik legyőzték a korkülönbségük okozta megbélyegezést, és hagyták, hogy a szerelmük beszéljen

A pszichológusok szerint a valódi, érzékelt életkorunk eltér a biológiai korunktól, ezért egyáltalán nem meglepő, amikor egy kapcsolatban több évnyi vagy évtizednyi korkülönbség van. A közösségi oldalakon is olvashatunk számtalan rosszindulatú hozzászólást, amikor valaki egy nálánál jóval fiatalabb társ mellett horgonyoz le.

A pszichológia a tíz évnél nagyobb korkülönbséget nevezi jelentős korkülönbségnek. Természetesen a számok önmagukban valójában semmit nem jelentenek. Hisz rengeteg minden múlik a párok érettségén, személyiségén, a rugalmasságon és az alkalmazkodóképességen is. Emellett nem elhanyagolható a közös érdeklődés kör, a jövőbeli tervek és adott esetben a gyerekkérdés sem.

A legfontosabb, hogy a pár mindkét tagja kölcsönösen elfogadja egymást, így a korkülönbség nem lehet a probléma forrása, illetve a külvilág véleménye is hidegen hagyja őket.

Mivel egy párkapcsolat vagy házasság működése számtalan dologtól függ, egyáltalán nem jelenthető ki magabiztosan azt, hogy a nagy korkülönbség miatt a kapcsolat halálra van ítélve.

Hollywood krémje nem is törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel és talán is így teszik a legjobban, hiszen ők azok, akik mindenki bebizonyítják, hogy a kor egyáltalán nem számít.

Patrick Stewart és Sunny Ozell

Korkülönbség: 38 év

Sir Patrick Stewart 2008-ban egy Broadway-i fellépés után találkozott Ozellgel. Öt évvel később a pár megházasodott.

Sunny azt nyilatkozta, a kapcsolatukra egyáltalán nincs hatással a nagy korkülönbség. Elárulta, bár férje jóval idősebb nála, mégis fiatalos, jobb formában van, mint ő. A szerelem a legfontosabb, ők pedig őszintén odavannak egymásért.

Harrison Ford és Calista Flockhart

Korkülönbség: 22 év

A pár 2002-ben találkozott először egy díjátadón, házasságot azonban, csak 2009-ben kötöttek, ugyanis Ford válása nyolc évig húzódott el. Calista elárulta nem zavarja őket a korkülönbség, ugyanis Harrison csodásan őrzi fiatalságát, sőt, inkább neki kell vele tartani a lépést. Szerinte sokáig élnek majd, mert szeretik az életet és egymást.

John Stamos és Caitlin McHugh

Korkülönbség: 23 év

2011-ben forgattak együtt, de csak 2017-ben alakult ki köztük a szerelem. Egy évvel később egybekeltek, majd két hónap múlva megszületett kisfiuk, Billy.

Ben Affleck és Ana de Armas

Korkülönbség: 15 év

Ben és Ana egy forgatáson találkoztak, amikor a 2019 végén megjelenő Mélyvíz című filmen dolgoztak. Kapcsolatuk ugyan nagyon friss, de a paparazzók fotóit nézve nagyon egymásra vannak hangolódva.

David Hasselhoff és Hayley Roberts

Korkülönbség: 27 év

A Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsornak köszönhetik ismeretségüket, amikor is egy közös fotó erejéig álltak össze. 2012-ben randevúzni kezdtek, hat évvel később pedig össze is házasodtak. A Baywatch vízimentője elárulta, korábban tartott a nagy korkülönbségtől, de aztán rájött, hogy csak a szerelem számít és semmi más.

Jeff Goldblum és Emilie Livingston

Korkülönbség: 30 év

A színész egy tornateremben találkozott először Emilie-vel, aki olimpiai tornász volt. Goldblum azt mondta, hogy látja jövendőbeli feleségét a teremben és megszólította őt. 2014-ben házasodtak ösze, azóta két kisfiuk született. A színész azt mondta, a nagy korkülönbség ellenére nagyon boldogok, ő maga tele van energiával és ezt mind feleségének köszönheti.

Eddie Murphy és Paige Butcher

Korkülönbség: 19 év

A legendás komikus 2012-ben találalkozott Paige Butcher modellel. Első gyermekük, egy kislány 2016-ban jött a világra, kisfiuk pedig két évvel később született meg.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Korkülönbség: 16 év

A világhírű modell és a Tokio Hotel gitárosa nagyon gyorsan jöttek össze. 2018 májusában jelentették be, hogy egy párt alkotnak, a következő év februárjában pedig házasságot kötöttek egymással.

Matthew McConaughey és Camila Alves

Korkülönbség: 12 év

Az Oscar-díjas színész 2006-ban találkozott feleségével. Egyszerűen nem tudta levenni a szemét a gyönyörű modellről. Hat évvel később Matthew és Camila egybekeltek, most pedig már három gyermek szülei. Két kisfiuk és egy lányuk született.

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley

Korkülönbség: 20 év

2018 szilveszter napján a színész feleségül vette a modell. Az esküvői ceremóniát Hollywoodban, saját otthonukban tartották. 2010 óta alkotnak egy párt, 2016-ban jegyezték el egymást, egy évvel később pedig megszületett kisfiuk, aki a a Jack Oscar nevet kapta.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

Korkülönbség: 25 év

1998 augusztusában a deauville-i filmfesztiválon Michael Douglast jó barátja, a szintén színész Danny DeVito mutatta be Catherine Zeta-Jonesnak. 1999 szilveszterén jegyezték el egymást, a következő év augusztusában pedig megszületett első gyermekük. Még ugyanebben az évben, november 18-án a New York-i Plaza Hotelben keltek egybe. Van egy 16 éves fiuk, Dylan, valamint egy 13 éves lányuk, Carys.

Richard Gere és Alejandra Silva

Korkülönbség: 33 év

Ez a hetven éves színész, Richard Gere harmadik házassága. Hat évvel ezelőtt találtak egymásra, majd titokban házasodtak össze. 2018-ban kiderült, hogy Alejandra gyermeket vár. A kisfiú 2019 februárjában született és az Alexander nevet kapta.