11 híresség, akik elkerülték a plasztikát, inkább felvállalják a természetes szépségüket

Rengetegen gondolják úgy, hogy a show biznisz és a plasztikai beavatkozások kéz a kézben járnak, és a legtöbb esetben nem is tévednek. Vannak azonban örömteli kivételek, olyan hírességek, akik nem félnek felvállalni a természetes kinézetüket és nemet tudnak mondani a plasztikáztatásra. Az ő példájuk mindenki számára nagyon motiváló lehet, mert megmutatják, hogy a tökéletesnek tűnő emberek sem tökéletesek. Merjük felvállalni a valódi szépségünket!

Szeretné felhívni a figyelmet erre a meglepően egészséges divatra, hogy önmagunk elfogadása egy döntés, szóval íme az a 11 híresség, aki nemet mondott a plasztikára.

1. Julia Roberts

Az egyik legelbűvölőbb mosoly Hollywoodban, ehhez nem férhet kétség. „Szeretném, ha a gyerekeim tudnák, hogy mikor vagyok ideges, mikor vagyok boldog, mikor vagyok zavart. Az arcod egy egész történetet mesél el, és az ne az legyen, hogy mikor jártál orvosnál.” – mesélte a színésznő a People magazinnak, mikor Lancome reklám új kampányarca lett.

2. Helen Mirren

75 évesen az Oscar-díjas színésznő még mindig csodálatosan néz ki. Ez néhány sminkes trükknek köszönhető, valamint annak, hogy saját magának vágja a haját. Egy interjúban azt nyilatkozta: „Nem szeretnék olyan túl sima arcot, amit alig lehet felismerni. Párszor már szerkesztették meg az arcomat a mozis plakátokra, de mindig azt mondtam: Nagyon szép, jól nézek ki, de ez nem én vagyok.” A színésznő azt mondta, az egyetlen beavatkozás, amit megcsinált, az volt, hogy tetováltatta a szemöldökét, amitől rengeteg önbizalmat szerzett.

3. Winona Ryder

Winona Ryder is azon színészek közé tartozik, aki szeret természetes maradni és nem végeztetett el magán egyetlen szépészeti beavatkozást sem. Ugyanakkor ő is érzi a hatalmas nyomást, ami az emberre nehezedik Hollywoodban. Azt is elárulta, hogy kifejezetten szereti, hogy öregszik és régóta várta már, hogy egy idősebb kinézete legyen.

4. Tina Fey

A komikus és forgatókönyvíró Tina Fey szereti a kihívásokat, amelyek az öregedéssel és a folyton változó kinézetével járnak. Azt mondja, hogy nem szeretne botoxoltatni, inkább az a taktikája, hogy megpróbál formában maradni.

5. Diane Keaton

Az Annie Hall sztárja eldicsekedett azzal a képességével, hogy képes megállapítani, hogy ki esett már át szépészeti beavatkozásokon és ki nem. Állítása szerint mindig az emberek kezét kell figyelni, és ha eltér az arcuktól, akkor több mint valószínű, hogy plasztikáztattak már. Természetesen attól, hogy szereti a természetességet, nem veti meg a szépséget sem. Az ő titka az edzésben rejlik és abban, hogy nem festi be a haját, így természetesebb marad.

6. Brigitte Bardot

7. Rachel Hunter

8. Amanda Peet

9. Pink

10. Judi Dench

11. Jennifer Aniston

Ha neked is annyi pénzed lenne, mint ezeknek a sztároknak, te megcsináltatnál magadon valamit? Ha igen, mit? Ha nem, akkor miért tartod ezt rossz ötletnek?