Ilyen nevű nőket keress! Belőlük válik a legjobb feleség!

Kiderült, hogy a név sokat elárul a másikról. Ezen nevű nőkből válhat a legjobb feleség.

Sok ember számára a név jelentése nagyon fontos kérdés. A könyvesboltokban találhatunk személyiségekkel kapcsolatos, etimológiával vagy aforizmákkal foglalkozó könyveket.

Bár az ilyen elemzéseket nem szabad túl komolyan venni, néha – pusztán szórakozásból – érdemes utánanézni, van-e legalább egy csipetnyi igazság az ilyen történetekben. Egyes nevek állítólag azt sugallják, milyen feleség válik a tulajdonosából…

A legjobb feleség-nevek. Íme a lista:

A tíz nevet tartalmazó lista az Ágota névvel kezdődik. Az ilyen nevű nőkről azt mondják, hogy ambiciózusak, intelligensek, ugyanakkor hajlandóak családot alapítani. Soha nem hanyagolják el szeretteiket. Ráadásul nagyon szerencsések, és ritkán élnek egyedül.

Közvetlenül Ágota után a kilencedik helyen Anna végzett, akinek szeretetre és családra van szüksége ahhoz, hogy elégedett legyen. A következő a sorban Magda, akik hatalmas szívű nők, akik ha egyszer megszeretnek valakit, szemet hunynak az illető hibái felett.

A hetedik hely a Krisztina nevű nőké. Szociálisság és kedvesség jellemzi őket. Tagadhatatlanul varázslatosak. Zsuzsanna a rangsor végén található. E név tulajdonosai egyrészt a munkának szentelik magukat, másrészt viszont nem tudnak viszonzott szeretet nélkül élni.

Zsófi az ötödik helyen áll. Nagylelkű emberek, akik mindenkinek segíteni akarnak. Ahhoz azonban, hogy jól érezzék magukat, családra van szükségük. Közvetlenül a dobogó előtt áll Johanna, aki szereti a szeretteit. Nem bánják, ha a férjük a vagyonszerzésre összpontosít, miközben ők az otthonról gondoskodnak.

A harmadik hely a Szabina nevű nőké. Ezek a hölgyek rendkívül stabilak az érzéseikben. Szeretnek gondoskodni az emberekről és az őket körülvevő térről. Házasságukban konfliktusmentesek, és pozitívan állnak az élethez. A második helyen Natália áll. Bár józan ész, az érzések terén is hasznos tulajdonságnak bizonyul. Érettségükből adódóan egyformán földhözragadt partnereket keresnek.

Emília az első helyet szerezte meg a legjobb feleségek rangsorában . Ezek a nők rendkívül gondoskodóak, és mindenük a család.