16 ember, aki sasszemének köszönhetően felfedezett néhány filmes “kikacsintást”

Mindannyiunknak van egy filmje, amit annyira szeretünk, hogy akár több százszor is meg tudjuk nézni, és soha nem unjuk meg. Talán még néhány párbeszédet is kívülről tudunk. Talán te is észrevettél néhány húsvéti tojást / kikacsintást / meglepetést, ami a szemünk előtt rejtőzik.

A Karib-tenger kalózai – Holtak kincse (2006) című filmben Norrington a régi parókáját használja a Fekete Gyöngy fedélzetének megtisztítására.

Az Elvisben (2022) szereplő fotót használták egy album borítóján is.

Az Encanto-ban (2021) Bruno látomásai smaragdokból készülnek. Kolumbiában úgy tartják, hogy hatalmat adnak az embereknek a jövő megjóslására.

Jurassic World Dominion (2022) – ahol Charlotte Lockwood rögzíti feljegyzéseit, ugyanaz, ahol az első dinoszauruszokat klónozták a Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) című filmben.

A Toy Story 3-ban (2010) az Állami Egyetem levelet küldött a kaliforniai Emeryville-ből. Ez ugyanaz a város, ahol a Pixar Animation Studios székhelye található

A Toy Story 2-ben (1999) Hamm a Clue (Nyomok) játék tetején áll, miközben a játékok áttekintik a Woody elrablását övező nyomokat

A Szörny Egyetemben (2013) láthatsz egy Arlo játékot a The Good Dinosaur (2015) című filmből.

Wallace és Gromit (2005) – mikor Wallace megpróbálja “agymosni” a nyulakat, az “O-Matic Mind Manipulator” belsejében megjelenő hullámok megegyeznek az általa leírt zöldségek színével

A Do Revenge (2022) című filmben egy ‘Horowitz Hall’ tábla látható. Ez utalás a Clueless (1995) Cher Horowitzra. A Do Revenge-et a 90-es évek tinifilmjei ihlették.

Mikor Rodney főnöke kirúgja őt a Robotokban (2005), becsmérli és sértegeti mind az apját, mind őt, Rodney mutatója azt mutatja, hogy dühös a főnökére.

Pulp Fiction -ben (1994) Tarantino mosolygós globe pólója tisztelgés az Orbit magazin előtt, az első, aki interjút készített vele filmesként.

A The Truman Show (1998) asztalánál ülő pár Daryl és Robert Davis, a Seaside alapítói, a város, ahol a filmet forgatták. Megállapodtak abban, hogy egy cameóért cserébe megengedik a stábnak, hogy filmezzenek

A Hihetetlen család (2004) című filmben egy nő összetéveszti a Szilánkot Fironic-ak. Aztán második részben (2018) végre megjelenik Fironic, és a jelmeze hasonló Szilánkkéhoz.

Az: A második fejezet (2019) gördeszkájának ugyanaz a mintája, mint a The Shining (1980) szőnyegének.

Forrest Gump (1994) nem szabadult meg a “legjobb ajándéktól, amit az egész világon kaphat”.

“A Gru jegyén szereplő szám 072069. Ez úgy is értelmezhető, mint 20. július 1969., az első holdraszállás dátuma (amit Gru egy flashbackben látott).”