8 celeb bebizonyította, hogy az egyszerűség erő és nem gyengeség

A sztárok gyakran el se tudják képzelni, milyen egy átlagos ember élete. Vannak azonban azok, akik minden anyagi hátterük ellenére az egyszerűség mellett döntenek, ezzel pedig hatalmas elismerést váltanak ki mindenkiből.

Összegyűjtöttünk 11 hírességet, akik bebizonyították, hogy az egyszerűség erő.

1. Coco Chanel

Coco Chanel számtalan nő életét könnyítette meg azzal, hogy kiiktatta a hatalmas tollas kalapokat és giccses ruhákat a divatból. Ő a „kis fekete ruha” megalkotója, ráadásul divatot teremtett a férfiruhákból is: kabátok, blúz és nyakkendő, kalapok, esernyők. Ő maga is hordta ezeket, bebizonyítva, hogy egyszerű ruhákban is lehet fényűző életet élni.

2. Mark Zuckerberg

A Facebook alapítója meglehetősen egyszerűen öltözködik, a ruhatárát nagyrészt szürke pólók alkotják. Ahogy ő is megerősítette: nem ruhákra szeretné fordítani az idejét. Pedig a fiatal milliárdos igazán megengedhetné magának a luxustermékeket is.

3. Ingvar Kamprad

Az IKEA alapítója nagyon visszafogott életet él. Olcsó, leértékelt ruhákat és háztartási cikkeket vásárol, a Volvoját 15 éven keresztül használta és kizárólag turista osztályon repül. A házában pedig a saját boltjának bútorait találhatjuk. Talán a legszerényebb milliárdos.

4. Boris Johnson

Boris Johnson, London korábbi polgármestere, valamint Nagy-Britannia külügyminisztere gépjármű helyett biciklivel jár munkába. Tökéletes megoldásnak tartja és mindenkit arra buzdít, hogy kövessék a példáját.

5. Jennifer Garner

Ez a hollywoodi szépség soha nem kérkedett a vagyonával. Az élelmiszereket a piacon szerzi be és gyakran vásárol együtt a családjával, akár egy átlagos amerikai családanya.

6. Steve Jobs

Hatalmas vagyona ellenére az Apple alapítója mindenben az egyszerűséget támogatta. Mindig fekete garbót, farmert és fehér tornacipőt hordott, és a Waverley utcán volt a lakása, amit igazán nehéz lenne villának nevezni.

7. Tyra Banks

A Topmodell Leszek! híres zsűritagja nem kedveli a puccos éttermeket. Úgy véli, hogy a Cheesecake Factory-hoz hasonló helyek, ahol olcsó, de finom ételeket lehet kapni, tökéletesen megfelelnek számára.

8. Russell Crowe

A színész úgy döntött, hogy ahelyett, hogy venne egy Los Angeles-i villát, inkább Ausztráliába költözik a családjával. Ott egy farmon élnek, és terepjáróval járnak. A drága autók és márkás ruhák helyett tehát lovak és hatalmas mezők veszik körül.

Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger is egyszerű életet él. 2004-ben egy tengerparti üdülőhelyen megmentett egy fuldokló szörföst. A szörfös lába begörcsölt, és Schwarzenegger több mint 100 métert vitte a hátán, míg végül elérték a partot. Soha nem beszélt az újságíróknak erről a tettéről.