16 anya, akiknek az elkötelezettsége díjat érdemel

Anyának lenni azt jelenti, hogy legtürelmesebb és legelszántabb ember vagy a világon. Miután egy anya rászánja magát valamire, gyakorlatilag senki sem tehet semmit, hogy megállítsa. De ehhez nem kellenek nagy tettek. Egy anya elszántsága könnyen észrevehető minden apró projektben és dologban, amit a munkahelyén vagy a ház körül végez, és a Reddit felhasználói is ezt bizonyítják!

Végigböngésztük az elszántság és gondoskodás mindazon gyönyörű példáit, amelyek megmutatják, mit is jelent valójában egy anya szeretete, és ezt találtuk. Reméljük, hogy mindannyian tanulhatunk egy-két dolgot ezektől a nagyszerű anyáktól az elszántságról.

1. “Anyukám kedvenc gyermekkori játéka, ami a 44 év szeretettől elhasználódott, és ugyanazon játék szinte vadonatúj változata, amelyet az interneten találtam”

2. „Túl sok tányérunk van. Anyukám soha nem vett ételkészletet. Inkább véletlenszerűen gyűjti az edényeket, azt veszi meg, amit meglát és megtetszik neki.”

3. “Anyám egy Pringles dobozt használ gyertyatartóként.”

4. “Anyukám 1984 óta minden regisztrációs matricáját megtartotta a rendszámtábláján.”

5. “A barátom édesanyja mindenkinek feljegyzi a magasságát, amikor először járnak a házában.”

6. “Ez a kis növény cserép, amelyet anyukám régi kávékapszulából készített”

7. “Anyám 1998 óta követi nyomon a tankolásait…”

8. “Anyukám úgy festette le ezt az aljzatot, hogy passzoljon a kövekhez.”

9. “Anyukámnak sikerült kinyitnia egy kókuszdiót anélkül, hogy feltörte volna a mag húsát.”

10. “Anyukám síszemüveget használ, amikor hagymát vág.”

11. „Anyukám ’kézmelegítő’ kávésbögréje”

12. “Anyukám megmikrózott némi madáreleséget, hogy fertőtlenítse, mielőtt babzsákba tette, és véletlenül apró pattogatott kukoricát készített!”

13. “A barátnőm anyukája zoknit húz a székeire.”

14. “Anyám 50 000 pontot szerzett a Dr. Mario-n, ami körülbelül 45 percet vesz igénybe és sok ügyességet igényel!”

15. „Gyermeked fejlődésének emlékére – csak az elsős, másodikos, harmadikos, negyedikes, ötödikes, hetedikes és nyolcadikos képeken vagyok én. A többi kép stock fotó, a kerethez kapta. Most vagyok 33 éves, és ez még mindig az anyám falán van.”

16. „Anyám egy köteg vágott korianderlevelet a szárával együtt egy vízzel teli fémtálban hagyott, és egy nappal később a legfelsők az ablak felé álltak.”

Milyen bizonyítékot láttál az igaz meggyőződésről? Ugyanaz a motiváció van benned, mint egy anyában a dolgok elvégzésében? Tudasd velünk a hozzászólás részben, és ne felejtsd el megosztani ezt a cikket azokkal, akiknek szükségük lehet egy kis lökésre a dolgok elvégzéséhez. Forrás