Most megtudhatod, mi az a 10 legfontosabb dolog, ami megkülönböztet egy férfit egy fiútól

  Bár sokan azt gondolják, hogy attól, mert már elmúltak 18 évesek egyből férfivá is váltak, de az igazság az, hogy ez óriási tévedés. vannak olyan 30 évesek, akik még mindig nem vallhatják magukat férfiaknak, mert olyan gyerekesen viselkednek. Amíg valaki nem viselkedik igazi férfiként, ne is gondolja magáról azt, hogy ő többé már nem kisfiú.
  Most összegyűjtöttünk 10 olyan dolgot, amivel nagyon egyszerűen megállapítható, hogy egy igazi férfival vagy egy fiúval van e dolgunk.

  Biztos nem ismeretlen terület, hogy a fiatalok szeretik magukat kihúzni a felelősség alól, így vannak ezzel a fiúk is. A férfiak viszont mernek kockáztatni és dönteni, mert ezzel egy jobb életet is biztosíthatnak maguknak.

  2. A férfiak kitartóak, a fúk viszont nem

  Egy igazi férfi kitartóan tud küzdeni a céljaiért. Egy fiú viszont az első akadálynál feladja a küzdelmet. Eme hozzáállás egy egyszerű veszekedés alkalmával kideríthető. Míg a fiúkat könnyen lehet manipulálni, a férfiakat nem.

  3. A férfiak meg tudnak javítani dolgokat, a fiúk inkább azonnal segítséget hívnak

  Ha például defektet kaptak a férfiak tudják hogyan cseréljék ki a kerekeket. Legrosszabb esetben szakembert hívnak, ha akkora a kár. A fiúk viszont meg sem próbálnak tenni valamit, hogy javítsanak a helyzeten, egyből másra hagyatkoznak.

  4. Egy igazi férfi sosem viselkedik önzően, ezzel ellentétben a fiúk elég gyakran

  Egy igazi férfinek számít, hogy partnerének is ugyanolyan jó legyen, mint neki. Ez a kölcsönös tiszteleten is alapul. A fiúk ezzel mit sem törődve csak a saját örömükkel foglalkoznak.

  5. Egy igazi férfi nem sértődik meg minden apróságon, míg a fúk olyanok, mint a durcás kisgyerekek

  Természetesen egy igazi férfi nem fog mindenféle értelmetlen apróságon megsértődni, hajlandó áldozatokat hozni és kompromisszumkész. Míg egy fiú gyakran úgy viselkedik, akár egy dedós.

  6. A férfi törődik a körülötte lévőkkel, a fiúk pedig nem

  Egy igazi férfi értékeli és megbecsüli a nőket, ezzel szemben a fiúk csak a számokra hajtanak.

  7. A férfi tudja hol a helye, és hogyan alkalmazkodjon, a fiúk elvárják, hogy hozzájuk igazodjon mindenki

  A fiúk dacosabbak, nehezen engednek másoknak, és azt szeretnék, hogy körülöttük forogjon a világ. A férfi viszont két lábbal a földön áll, és pontosan tudja, hogyan alkalmazkodjon.

  8. A férfiak sosem hibáztatnak senkit, a fiúk viszont rendszeresen másra hárítják a felelősséget

  Ha egy férfi hibázik, akkor elismeri, hogy tévedett. Míg egy fiú mindenki mást fog hibáztatni a kudarc miatt.

  9. A férfiak kompromisszumkészek, a fiúk nem

  Egy igazi férfi hajlandó az egyességre. A fiúk viszont a komfortzónájukban érzik jól magukat, amit semmi pénzért nem hajlandóak elhagyni.

  10. A fiúk gyakran kizárólag csak magukkal törődnek, a férfiak viszont odafigyelnek a párjukra

  A fiúk sokszor önző módon viselkednek, és senkivel sem törődnek. A férfiak ezzel szemben figyelnek a párjukra, és arra, amit mondanak.