Minden férfi próbálja ezt a 6 dolgot eltitkolni a párja elől

  Egy igazi férfi erős, határozott és nem riad meg semmitől, legalábbis ezt próbálják meg elhitetni a nőkkel. Ezen kívül vannak olyan dolgok, amikről egyáltalán nem szeretnek beszélni, pláne ha valaki megkérdőjelezné az ő férfiasságukat. Néhány férfi azonban most megosztotta a legféltettebb titkait, amiket soha nem szeretne a párjával megosztani. Lássuk csak milyen titkokat is próbálnak mrg a legtöbben leplezni.

  1. Nekik is szükségük van támogatásra

  A nők gyakran jönnek azzal, hogy nem kapnak elég figyelmet a párjuktól, ám ezzel nincsenek egyedül. Hajlamosak azt gondolni a férfiakról, hogy erősek, mint a kő, pedig nekik is szükségük van arra, hogy néha valakinek kiöntsék a szívüket és vigasztaló szavakra találjanak.

  2. Néha időt kell hagyni nekik a semmitevésre

  Ahogy a nőknek szükségük van néha arra, hogy csak magukkal törődjenek, úgy a férfiak is igazán megérdemlik ezt. Hiszen mindenkinek jól eshet egy kis magány, feltöltődés. A különbség talán az, hogy a nők és a férfiak teljesen más dolgot csinálnak ez alatt az idő alatt.

  3. A férfiak nem szeretnek minden kis aprósággal foglalkozni

  Persze ez furcsa lehet egy nőnek, hiszen ők minden részletre görcsösen odafigyelnek, mindig mindent túlagyalnak, de el kell fogadni, hogy a férfiaknál ez egyáltalán nem így működik. Emiatt természetesen sokkal kevésbé stresszesek, hiszen a végeredményt nézik. Talán érdemes lenne az ő életszemléletüket követni?

  4. Szeretnek értelmetlen dolgokon gondolkozni, hogy kikapcsolhassák az agyukat

  Gyakran előfordul, hogy egy férfi morcosnak tűnő arccal maga elé mered, mire egy nő reakciója általában az, hogy biztos valami nyomja a lelkét. Pedig a férfiak többsége szeret marhaságnak tűnő dolgokon akár órákat is filozofálni, szóval nem kell mindig rosszra gondolni.

  5. Mindig lecsekkolják a nőket

  Hiába van egy férfinek barátnője, ösztönösen megnéznek más nőket. És ebben nincs semmi szégyellni való. Hiszen ez nem azt jelenti, hogy a párjukat nem találják vonzónak, ez csupán beléjük van kódolva, ilyen a természetük. Szóval nőként jobb, ha nem szólsz rájuk, inkább figyelmen kívül hagyod a dolgot, vagy részt veszel a játékban és Te is megdicséred a lányt, akit méreget.

  6. Nekik is vannak félelmeik

  Hiába mutatják magukról, hogy milyen erősek és határozottak, sokszor ők is bizonytalanok egy-egy döntésükkel kapcsolatban. Ugyanúgy hajlamosak ráparázni dolgokra és félnek egyes helyzetektől.