Íme 10 dolog, amivel totálisan a pasik agyára tudnak menni a nők

Bizonyos statisztikák szerint az házasságkötések közel 50%-a válással végződik. Számtalan oka lehet annak, hogy egy kapcsolat véget ér, azonban sokak szerint a legfőbb indok a kommunikáció, a kölcsönös tisztelet és az alkalmazkodó képesség hiánya. Persze sok más oka is lehet annak, hogy egy pár tagja úgy érzik, hogy külön egyszerűbb lesz az életük. Az alábbiakban olyan eseteket mutatunk meg majd, ahol a nők rossz szokásai egy idő után a teljes mértékben a férfiak agyára tud menni és egy ponton túl ezt már többnyire nem is bírják elviselni, vagy csak nagyon nehezen.

Rendetlenség

Meglepően hangozhat, de bizonyos felmérések szerint a férfiak pont ugyanannyira rendszeretők mint a nők, és a nők pont ugyanannyira rendetlenek, mint a férfiak. Egy párkapcsolat alapköve a megfelelő higiénia, tisztaság, azaz az igényesség.

Más nők kritizálása

Ezzel a nők csak magukat próbálják önigazolni, de erre a férfiak nem kíváncsiak. Ettől se neked, se neki nem lesz jobb semmi. A pletykálás is igazából csak arra jó, hogy tudat alatt másokat próbáljunk manipulálni.

Nem tartja tiszteletben a másik privát szféráját

Ez általában az összeköltözéskor jön elő, és kezdetben még viccesnek hat. Viszont ha egy férfi nem teszi szóvá, akkor később nem léphet majd a feleség jóváhagyása nélkül. A nők sokkal szociálisabbak, mint a férfiak és úgy gondolják jobb, ha közel állnak egymáshoz. De a férfiaknak ezzel szemben szükségük van a személyes térre, ahol magabiztos és nyugodt lehet.

Nem mer önmaga lenni

Vegyük a sminkelést. A smink ideális módja annak, hogy kihangsúlyozzuk az erősségeinket és elfedjünk apróságokat. De azért próbáljunk természetesek maradni, és ne vigyük túlzásba A kozmetikumok hiánya azt jelenti, hogy a nőben van önbecsülés, mert nem szégyelli magát megmutatni a világnak és a párjának. A túl sok smink pedig azt jelentheti, hogy nem elég magabiztos. Ugyanez igaz az öltözködés esetén is.

Főnökösködés

A másik elnyomása komoly konfliktusokhoz vezet. Tény, hogy, minden kapcsoaltban van egy vezető, aki a fontos döntéseket hozza és ez nem mindig a férfi. De a parancsolgatás soha nem vezet jóra, mert egy idő után betelik a pohár.

Játssza a buta, védtelen fruskát

Egy nőnek legyen méltósága. Persze szeretik érezni a férfiak, hogy van kit megvédjenek, de nem szabad átesn ia ló túloldalára. Egy bizonyos mértékig még oké, de ha túlzásva viszed, akkor a férfi bizalmatlanná válik.

Rákényszeríti a másikra a saját akaratát, elképzeléseit

A nőknek vannak bizonyos elképzeléseik a jövővel kapcsolatban, amit nem feltétlen egyeztetnek időben a párjukkal. Ez mindkét fél esetében csalódásokhoz és frusztrációhoz vezethet. Érdemes ezért időben megbeszélni és nem elvárni olyan dolgokat, amik csak a nő fejében voltak tervben.

Nem fogalmaz egyértelműen

Szinte minden férfi számára ismerős az a szituáció, amikor a nő utal valamire és várja, hogy a férfi kitalálja a gondolatait. Ha pedig ez nem sikerül neki, akkor egyből megsértődik. A férfiak az egyenes, pontos megfogalmazást szeretik. Nincs szükségük különböző rejtvényekre, ködösítésekre.

Gyerekes viselkedés

A nők képesek akár jelentéktelen dolgokon is rágódni és vitatkozni. De az érzelmek áramlása egy olyan emberhez, aki logikus és tiszta beszédhez szokott, inkább csak ijesztő. A legtöbb férfi szeretne felelősséget vállalni az érzelmeiért. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell érzelmeket mutatni, de ki kell dolgozni a partner reakciójának a kiszámításának a képességét.

Csapdákkal teli kérdések

“Kövérnek tűnök ebben a ruhában? Szerinted is felszedtem pár kilót?” És még folytathatnánk a sort hasonló kérdésekkel. Egy férfitól nem kérdezünk ilyeneket, mert nincs rájuk jó válasz. Ha igazat mond az a baj, ha pedig hazudik, akkor az.